Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Irány az iskola!

Újra szeptember van, újra kezdődik az iskola. Emlékszem még, mikor kislány voltam, milyen hisztiket vágtam le a bolt közepén, hogy nekem az a csilivili füzet kell, nem pedig a legolcsóbb. Akkoriban pedig csak a legolcsóbbat tudtuk megvenni, így anyu mindent elkövetett, hogy "szép ruhába öltöztesse" a füzeteimet és a könyveimet.

Összegyűjtöttem Nektek pár igazán kreatív ötletet, hogyan tudjátok Ti is feldobni a gyerekek felszereléseit ;)

0 Tovább

Muffinpapírból dekoráció

Ki az édességet szereti, rossz ember nem lehet :) Nagy kedvenc a muffin, hiszen lehet sós vagy édes, gyümölcsös, csokoládés - ha van egy jó alapreceptünk, úgy variálhatjuk, ahogy szeretnénk.

A muffin sütőformák elterjedésével egyre többféle papírt is tudunk vásárolni hozzájuk az egyszerűtől a pöttyösön át a csíkosig. Ezekből a papírokból gyűjtöttünk most dekorációs ötleteket :)

0 Tovább

Játék a betűkkel

Én erőltettem, hogy ez mennyire jó ötlet, csináljunk mi is - az internet is tele van jobbnál jobb képekkel, az összerakása pedig gyerekjáték.

fc7f786301fa43ea568da69e596ab794.jpg

0 Tovább

Gyerek kuckók - kint és bent

Most, hogy az előző posztban kizavartunk mindenkit a szabadba és bejött a rossz idő... Gyerekkorunkban szinte mindenből kis kuckókat, bunkikat építettünk, így a mostani posztban legyen ezeké a főszerep :) A rossz idő esetére a beltériek között válogathatunk, ha pedig rendelkezünk kerttel, és újra kisüt a nap, építsünk egyet a gyerekekkel :) Egy régi hullahopp karika, némi anyag és varrás vagy pár megmaradt léc, és készen is vagyunk ;)

1. Beltéri sátrak, kuckók

0 Tovább

Kerti parti ötletek

Megőrülünk mi is ebben a hőségben a lakásban. Szívünk szerint kimenekülnénk a szabadba, viszont mivel erre nincs lehetőségünk, eljátszadoztunk a gondolattal, hogy ha szép tágas kertünk lenne, milyen ötletekkel rendeznénk be egy jó kis kerti partira :) Szemet gyönyörködtető ötletek, nézésük közben elgondolkoztunk azon, hogy csinálunk egy panel bulit.... :)

1. Papír dekoráció

0 Tovább

Szakadt farmereink új élete

Nagyon nehezen válunk meg kedvenc nadrágainktól, bármennyire rojtosak is. Viszont ezeket a szuper ötleteket látva előkerült az olló.... :)

1. Ajándék csomagolás

0 Tovább

VIDEÓ - Farmerből zsebes tároló

Mihez kezdhetünk egy szakadt farmerral? Készítsünk belőle zsebes tárolót!

2 Tovább

Hasznos holmik - A gipsz II.

Már egész fiatalon kapcsolatba kerültünk a gipszöntéssel - különböző figurákat készítettünk nagycsoportban különböző alkalmakra. A sablon öntésen kívül örömmel látom, hogy ezt magasabb szinten is lehet űzni :) Íme a második rész.

0 Tovább

Jégkrém négylábú kedvenceinknek

Ebben a nagy hőségben kis kedvenceinknek is jólesik a jégkrém. Egy nagyon jó receptet találtunk, ami nem csak egészséges összetevőket tartalmaz - mint a méz, a természetes mogyoróvaj és a banán - hanem jót is tesz az emésztésnek. A zsírmentes görög joghurt* és fagyasztott banán adja meg az élvezetes krémes ízt. Készíthetünk belőle egy nagy tállal amiből gombóconként adjuk kutyánknak vagy készíthetjük darabonként is, mint egy pálcikás jégkrémet.

0 Tovább

VIDEÓ - Újrahasznosított ékszerek

Nagy sikert aratott az ékszeres hetünk a blogon, így most régi diafilmből készítünk fülbevalót, dekorkőből és körömlakkból pedig gyűrűt.

0 Tovább

Teleprendezők

blogavatar

Videóinkban szeretnénk ötleteket adni, tippeket, jó tanácsokat, hogy élhetőbbé tegyük otthonainkat és környezetünket, mindezt mindenki számára elérhető áron. A cél nem csak az, hogy átalakítsunk, hanem az is, hogy a különböző társadalmi rétegekben élő emberek számára is elérhetővé tegyük ezeket az ötleteket, átalakításokat. Itt nem csak arról van szó, hogy „trendi” bútorokat vásárolunk „méregdrágán”. Ezt – aki tudja – megteszi magától is. Az igazi kihívás – szerintünk – meglévő anyagokat a lehető leghasznosabban feldolgozni, átalakítani, vagy akár elcserélni más anyagokra.

Utolsó kommentek