Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Készülődés az Apák Napjára

Június harmadik vasárnapján, idén 21-én ünnepeljük az apák napját. Újabb remek alkalom arra, hogy kihasználjuk kreativitásunkat, és egyedi ajándékokkal, figyelmességekkel lepjük meg Kedvesünket.

Június 1-én megszületett a legifjabb Teleprendező, így mindenképp szeretném meglepni édesapját :)

Az e heti videóban bortartót készítettünk Csengével egy régi ingből, most további ötletek között fogunk válogatni :)

2 Tovább

VIDEÓ - Bortartó Apák Napjára

Az apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, ami nekünk ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítünk egy igazán férfias bortartót. A bor mellé ajándékozhatunk egy új inget is :)

0 Tovább

Hasznos holmik - A gipsz I.

Már egész fiatalon kapcsolatba kerültünk a gipszöntéssel - különböző figurákat készítettünk nagycsoportban különböző alkalmakra. A sablon öntésen kívül örömmel látom, hogy ezt magasabb szinten is lehet űzni :) Sőt annyi jó ötletet találtunk, hogy ezt a posztot is kétfelé kell szednünk - van olyan ötlet, amit a bemutatásuk előtt mindenképp szeretnénk letesztelni mi is, mennyire működőképes, mit lehet esetleg javítani rajta, hogyan lehet még többet kihozni belőle.

0 Tovább

Asztalterítő csipeszek - Második rész

A második részben két kis cserépből készítettünk csipeszeket. Annyira édesek ezek a dekorcserepek, hogy minden alkalommal hozok haza egy-egy darabot - amit persze sosem tudok mire felhasználni :) Pont kapóra jött most, így két különböző felhasználást is mutatunk Nektek.

0 Tovább

VIDEÓ - Régi kazettából új pénztárca

Mire gondolunk, ha egymás mellett látunk egy kazettát és egy ceruzát? És ha egymás mellé kerül egy kazetta és egy cipzár? Mi pénztárcára!

0 Tovább

Hasznos holmik - Csomómentes fülhallgató

Mint az köztudott, mindenki zsebében ott lapulnak azok a bizonyos manók, akik összegubancolják a füleseinket :) Összegyűjtöttünk pár kedves ötletet, hogyan is védekezhetünk ellenük :)

4 Tovább

Asztalterítő csipeszek - Első rész

Az ékszerkészítésből megmaradt anyagokat pakolgatva azon gondolkoztunk, mit tudunk még összehozni a maradékokból. Kiültünk az erkélyre, majd egy nyári szellő felkapta a terítőt. Meg is jött az ihlet, készítsünk csipeszeket :)

Az elsőhöz gyöngyöket és boros dugót használtunk.

0 Tovább

VIDEÓ - Újrahasznosított virág PET palackból

Egyszerű és olcsó dekorációs ötlet, ezekkel a virágokkal szinte bármit fel tudunk dobni, legyen az egy váza, egy képkeret, egy koszorú, egy ajándékdoboz.

0 Tovább

Újrahasznosított ékszerek - Ékszertartó villából és kanálból

Mikor szembejött velem egy hasonló kompozíció a neten, egyből beleszerelmesedtem. Fogalmam sem volt, hogyan fogom elkészíteni, de tudtam, hogy mindenképp kell egy ilyen :)

0 Tovább

Újrahasznosított ékszerek - Gyűrű dekorkőből

Nem minden szemét, ami annak látszik. Újrahasznosított ékszerekkel fogunk foglalkozni ezen a héten, az ötödik részben dekorkőből készítünk gyűrűt :)

0 Tovább

Teleprendezők

blogavatar

Videóinkban szeretnénk ötleteket adni, tippeket, jó tanácsokat, hogy élhetőbbé tegyük otthonainkat és környezetünket, mindezt mindenki számára elérhető áron. A cél nem csak az, hogy átalakítsunk, hanem az is, hogy a különböző társadalmi rétegekben élő emberek számára is elérhetővé tegyük ezeket az ötleteket, átalakításokat. Itt nem csak arról van szó, hogy „trendi” bútorokat vásárolunk „méregdrágán”. Ezt – aki tudja – megteszi magától is. Az igazi kihívás – szerintünk – meglévő anyagokat a lehető leghasznosabban feldolgozni, átalakítani, vagy akár elcserélni más anyagokra.

Utolsó kommentek