Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi átalakítás - Első rész - Térelválasztás

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy kis lakás átalakítására és berendezésére kaptunk lehetőséget. Azért szeretjük ezeket a projekteket, mert nagyobb bútorokkal, dekorációs elemekkel is dolgozhatunk. A feladatunk az volt, hogy kis költségvetésből, a meglévő anyagok felhasználásával egy fiatalos otthont alakítsunk ki.

Első körben a nagyszoba átalakításával kezdtünk, ennek részletes leírását olvashatjátok most.

Az alaprajz:

Alaprajz

0 Tovább

VIDEÓ - Újrahasznosított virágtartó

Tavasz közeledtével alig várjuk, hogy ültetésbe kezdhessünk. Szeretjük a virágokat, és szeretjük a kreatív ötleteket is. A kettő találkozásából született meg ez az újrahasznosított virágtartó.

Bubuka

0 Tovább

Teleprendezők

blogavatar

Videóinkban szeretnénk ötleteket adni, tippeket, jó tanácsokat, hogy élhetőbbé tegyük otthonainkat és környezetünket, mindezt mindenki számára elérhető áron. A cél nem csak az, hogy átalakítsunk, hanem az is, hogy a különböző társadalmi rétegekben élő emberek számára is elérhetővé tegyük ezeket az ötleteket, átalakításokat. Itt nem csak arról van szó, hogy „trendi” bútorokat vásárolunk „méregdrágán”. Ezt – aki tudja – megteszi magától is. Az igazi kihívás – szerintünk – meglévő anyagokat a lehető leghasznosabban feldolgozni, átalakítani, vagy akár elcserélni más anyagokra.

Utolsó kommentek