Anyák Napja hetet tartunk a blogon, aminek az ötödik részében 3D-s képeket készítünk :)

Nagyon divatos mostanság úgy felhasználni a képkereteket, hogy kivesszük belőle az üveget, és úgymond kilógunk a keretből :) Nekem is nagy kedvencem, így anyák napjára több ilyen képet is készítettem. Persze ezt a "technikát" nem csak anyák napjára süthetjük el :)  

 

Általában ha az IKEA-ban járunk, biztos hozok képkereteket. Akciósat... :))) 

Ennek köszönhetően elég sok van már itthon, ezeket fogom most felhasználni. 

Az első képhez Erika és Ábel segítségét kértem egy lenyomat erejéig. 

Érdekes tapasztalat volt számomra, hogy ez annyira nem könnyű feladat :) Ábel tüneményes volt, jól bírta, hogy próbáltuk levenni a kézlenyomatát. Persze ez nem annyira egyszerű, mint ahogy a blogok többsége leírja. Nagy türelemmel álljunk a feladat elé! 

Nagy menet volt, az biztos :) Ezúton is köszönöm ismét Erika kitartását és türelmét! Ezért is döntöttem úgy, hogy Róluk fog szólni ez az ajándék :) Lefotóztam Őket alkotás közben, ez lett a fő képünk. A lenyomatot bescanneltem és elmentettem a gépre. Az eredetit körbevágtam, egy pici kockát ragasztottam a hátoldalára, majd a kockát ráragasztottam a képre. Így értem el, hogy kijöjjön a térbe.

A másik képünk is hasonlóképp készült. 

A bescannelt fotót rányomtattam egy erősebb kartonra, került rá egy felirat, ezt tettem a keretbe. Ezután jöhet a csoki és kávé, ragasztópisztollyal a csoki a kartonra került, a kávé pedig a keretre.

Ugye milyen egyszerű? :)

Most pedig jöjjön egy kis meglepetés (Erika, ha ehhez a részhez érsz, kérlek görgess tovább, ez meglepetés lesz Nektek :))

Három darab muffin papírra lesz szükségünk, festékre (én most ételfestéket használtam), kartonra és zöld festékre vagy filctollra.

A muffin papírt belemártjuk a festékbe, majd hagyjuk megszáradni. Elcsentem 3 fotót, méretre vágtam, és beragasztottam a forma közepére. A felső képpel kezdtem, majd miután beragasztottam, megfestettem a virág szárát. Így mentem sorba.

Egy nagyon cuki kis kép lett a végeredmény :)

További ötletekért figyeljétek a videókat, olvassátok a blogot és látogassatok el a Teleprendezők közösségi oldalára!