Az elmúlt hétben sem kapott el a nagy blogger láz, pedig én tényleg próbálkoztam. Aztán rájöttem a lényegre - amit én szerettem volna viszontlátni itt, az egy "így csináld és jó lesz, úgy csináld és mégjobb lesz, szép képek és leírások, persze mindent első kézből (értsd nem a Pinterestről lehúzott képekkel)". Na ez nem lesz. Nem megy, bocsánat.

 

Ahhoz, hogy ez teljesen letisztuljon a fejemben, én magam adtam meg a löketet. A facebookon a Teleprendezők oldalán az előző blogbejegyzés hirdetéseként egy tök egyszerű szöveget írtam, olyan finomat. A csoportba viszont kiadtam magamból a valós gondolataimat. Már bánom, hogy az oldalra nem így került fel a bevezető :) 

Úgy álltam ehhez az egész oldalhoz és a bloghoz is, hogy majd én leszek Magyarország Martha Steward-ja, kézműveskedek, kreatívkodok, főzőcskézek, mindenhez értek, és szépen úrinőként viselkedek. Na hát egy nagy büdös lófaszt. Ez nem én vagyok. Én nem vagyok Martha Steward. Én én vagyok. Se több, se kevesebb.

Azzal, hogy leírtam ezeket a soroka érzem, hogy megkönnyebbültem. 

Az ominózus "megvilágosodtam" felvezető pedig így néz ki:

"Én is a Sex és NewYork-ot nézők táborát erősítettem még hajdanán. Elképzeltem, milyen menő újságíró leszek, hiszen az Élet dobja a témákat, ahogy az meg van írva az amerikai sorozatokban. A valóság persze teljesen mást mutatott, én is elkanyarodtam egy másik irányba, az internet millió kaput megnyitott, mindenkiből hirtelen blogger lett. Nekem is volt ilyen blogom is, meg olyan is. Aztán mikor a Teleprendezőkkel bekerültünk az Origósokhoz, egy új blogot kellett összeraknunk. Akkor sem rajongtam az ötletért nagyon, de megszületett a reblogos címünk. Mint az egyszeri népmesében, hol írtunk, hol nem. Manapság már mindenkinek van blogja, és osztja boldog boldogtalannak a nézeteit. A facebookos videók korát éljük, tulajdonképpen a magam szórakoztatására írhatnék - de ez engem nem szórakoztat annyira :) Szerencsémre összebarátkoztam Noémivel egy projekt kapcsán, akitől egy szép hosszú írást kaptam, ami a facebookon sok lett volna, így leporoltam a felhasználónevem, kitotóztam a jelszavamat, és a blog új bejegyzést kapott. Köszönöm Noémi :)" 

A Teleprendezők májusban fogja ünnepelni második születésnapját. Ez idő alatt cserélődtek mellettem az emberek, készítettünk rossz de vicces, és jó de unalmas részeket is, kerestük a hangunkat, a lehetőségeket. Most érzem azt, hogy kezdenek a dolgok a helyükre kerülni. 

Ezúton is köszönöm annak a közel 2000 embernek, akik nap mint nap figyelik az oldalt, és várják az új videókat. És Neked is, aki most ezt olvasod. És elfogadod. 

M.G.I.